CAT

/

ES

/

EN

BIENVENIDOS ESCOLA D'ART I SUPERIOR DE DISSENY D'OLOT

Newsletter

00-TXELL/GALERIA/181020-PREMISHABITACOLA/habitacola_578X420.jpg

BASES PREMIS HABITÀCOLA 2019


El concurs Habitàcola, que enguany fa referència a la PARADA AMBULANT.

Els PREMIS HABITÀCOLA, impulsats per ARQUIN-FAD, van ser creats l’any 1987 amb l’objectiu de promoure la reflexió sobre els nous marcs teòrics en els àmbits del disseny i de l’arquitectura, i debatre, conjuntament amb les escoles, solucions i punts de vista innovadors en relació amb els diferents temes d’interès social proposats a cada convocatòria.

Els PREMIS HABITÀCOLA són un concurs adreçat a estudiants l’objectiu del qual és difondre la importància de la creativitat, el compromís social i el rigor professional entre els organismes i la població en general, donant suport i promovent noves iniciatives, nous plantejaments i nous talents emergents.

La temàtica escollida per a aquests premis sempre ha tractat aspectes rellevants per a la societat i ha abordat problemàtiques actuals sense resoldre. En aquesta edició, plantegem una reflexió sobre mobiliari d’ús públic i comú, que massa sovint s’ha deixat en mans de producció industrial i tipologies poc innovadores, flexibles o sostenibles, com són les parades de venda ambulant. Es tracta d’elements que cada cop més se situen de manera efímera o estable en l’espai públic urbà, i que en determinen la qualitat i la forma de l’ús.

ENLLAÇ WEB

Bases del concurs

NOVEDADES

CALENDARIO


logo escola+departament