CAT

/

ES

/

EN

BENVINGUTS ESCOLA D'ART I SUPERIOR DE DISSENY D'OLOT

Newsletter

escultura.png

Últimes places per cursar el Grau Superior d’Escultura aplicada a l’Espectacle a Olot


L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot és 1 de les 3 escoles públiques de Catalunya que ofereix el cicle formatiu de grau superior d’Escultura Aplicada a l’Espectacle en 2 cursos acadèmics. El primer és més generalista amb assignatures comunes i en el segon es treballa per projectes reals amb empreses externes, fet que facilita als alumnes una futura millor incorporació al món laboral.

 

El cicle s’imparteix sempre amb grups reduïts, amb professorat en actiu i a un preu ajustat i competititiu.

 

Amb un marcat caràcter pràctic, al cicle s’aprèn a crear escultura monumental de gran format per parcs temàtics o museus, caracteritzacions FX i efectes especials per la televisió, el cinema i el teatre i tots els elements que configuren una escenografia com elements corporis, props o atrezzo. Tot plegat amb les tècniques més tradicionals i també amb les més innovadores com el modelat digital o la impressió 3D.

 

Hi ha a més la possibilitat de cursar en 3 anys el cicle formatiu de Grau Superior de Motlles i Reproduccions Escultòriques i el Grau Superior d’Escultura aplicada a l’Espectacle. D’aquesta manera en 3 anys aconsegueixes 2 titulacions del mateix sector que per separat faries en 4 anys.

 

Si vols que una de les últimes places disponibles d’aquest cicle sigui per tu, contacta’ns ja al 972262403 o al correu electrònic ea-escolartolot@xtec.cat


 

NOVETATS

25.03.2020
EXPOJOVE 2020
29.11.2019
PREMIS EVA TOLDRÀ
11.10.2018
PREMIS EVA TOLDRÀ

CALENDARI


logo escola+departament