CAT

/

ES

/

EN

BENVINGUTS ESCOLA D'ART I SUPERIOR DE DISSENY D'OLOT

Newsletter

decoracio.jpg

PREINSCRIU-TE AL GRAU SUPERIOR DE DECORACIÓ A OLOT


Vols treballar en el restyling i l’estilisme d’espais interiors? A l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot t’oferim un cicle formatiu de grau superior de decoració, una formació repartida en 2 cursos acadèmics i enfocada a la imatge i la funcionalitat per a l’estilisme i el restyling d’espais sense tocar estructures.

 

Del 29 de maig i fins el 5 de juny et pots preinscriure per poder cursar aquest cicle de 2.000 hores repartides en 2 cursos acadèmics. Si ho prefereixes pots accedir-hi mitjançant una prova d’accés extraordinària que tindrà lloc el 25 de juny. Per això has d’inscriure’t a la secretaria de l’Escola entre el 27 i el 31 de maig.

 

Es tracta d’una formació pràctica i centrada en els materials o els acabats per la decoració d’espais interiors. Es treballa en projectes reals amb els quals s’aprèn a controlar un pressupost i a ajustar els timings.

 

Els alumnes del cicle de decoració tenen diverses sortides professionals amb un alt índex d’inserció laboral com pot ser treballar en l’estilisme d’aparadors de botigues i franquícies, així com en el restyling de pisos de lloguer per a immobiliàries.

 

Amb un professorat en actiu amb despatxos propis i en contacte amb les últimes tendències, el cicle formatiu de grau superior de decoració t’ofereix a més una àmplia oferta de pràctiques arreu del territori i a nivell internacional.

 

Al ser un centre públic, podràs gaudir a més d’un preu ajustat i competitiu.

 

Si tens qualsevol dubte, contacta’ns al 972262403 o al correu electrònic ea-escolartolot@xtec.cat

NOVETATS

25.03.2020
EXPOJOVE 2020
29.11.2019
PREMIS EVA TOLDRÀ
11.10.2018
PREMIS EVA TOLDRÀ

CALENDARI


logo escola+departament