CAT

/

ES

/

EN

BENVINGUTS ESCOLA D'ART I SUPERIOR DE DISSENY D'OLOT

Newsletter

140519olot.png

OBERTES LES PREINSCRIPCIONS PER AL CURS 2019-2020 A L’ESCOLA D’ART I SUPERIOR DE DISSENY D’OLOT


Vols fer el Batxillerat d’Art, un Cicle Formatius d’Arts Plàstiques i Disseny o cursar un dels Ensenyaments Superiors de Disseny gràfic o d’interiors a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot? Ara és el teu moment perquè ja hem obert el període de preinscripció per al curs 2019-2020.

 

Els interessats en el Batxillerat d’Arts, així com en el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Revestiments Murals, el Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Assistència al Producte Gràfic Imprès (APGI) o aquells que vulgueu fer el Batxillerat d’Arts i el Cicle Formatiu d’APGI en 3 anys podeu fer la vostra preinscripció del 14 fins al 21 de maig a la secretaria de l’Escola de dilluns a divendres de les 11:00h a les 14:00h, amb l’excepció del dia 20 que és festa de lliure disposició i l’escola romandrà tancada. Trobareu tota la informació necessària pel procés de preinscripció en aquest enllaç.

 

Si el que voleu és cursar els Cicles Formatius Superiors de Decoració, Il·lustració, Gràfica Publicitària, Fotografia, Escultura Aplicada a l’Espectacle o Motlles i reproduccions escultòriques, el període de preinscripció s’obre el 29 de maig i tanca el 5 de juny. Més informació aquí.

 

D’altra banda, com a seu de l'ESDAP (Escola Superior de Disseny i Arts Plàstiques de Catalunya) a Olot oferim els Ensenyaments Artístics Superiors de Disseny equivalents a graus universitaris en les especialitats de Disseny Gràfic i de Disseny d'Interiors. Els interessats heu de sol·licitar del 6 de maig a l’1 de juny la inscripció a la prova específica d’accés a través de la web de l’ESDAP. La sol·licitud d’inscripció a aquesta prova és també la preinscripció als ensenyaments artístics superiors de disseny.

 

Si vols estudiar a l’única escola oficial d’art i disseny de les comarques gironines, amb preus públics, grups reduïts, un professorat en actiu i que forma amb projectes reals, ara és el moment!

NOVETATS

25.03.2020
EXPOJOVE 2020
29.11.2019
PREMIS EVA TOLDRÀ
11.10.2018
PREMIS EVA TOLDRÀ

CALENDARI


logo escola+departament