CAT

/

ES

/

EN

BENVINGUTS ESCOLA D'ART I SUPERIOR DE DISSENY D'OLOT

Newsletter

fotografia-olot.jpg

OBERTES LES PREINSCRIPCIONS AL GRAU SUPERIOR DE FOTOGRAFIA A OLOT


T’agrada la fotografia? Vols definir el teu criteri artístic, definir el concepte darrere de cada imatge i fomentar la creativitat? El Cicle Formatiu de Grau Superior de Fotografia que s’imparteix a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot va més enllà de la tècnica. Som 1 dels 2 únics centres públics a Catalunya on s’ofereix aquest cicle homologat i amb preus públics.

 

Del 29 de maig i fins el 5 de juny et pots preinscriure per poder cursar aquest cicle de 2.000 hores repartides en 2 cursos acadèmics. Si ho prefereixes pots accedir-hi mitjançant una prova d’accés extraordinària que tindrà lloc el 25 de juny. Per això has d’inscriure’t a la secretaria de l’Escola entre el 27 i el 31 de maig.

 

Amb un professorat que prové majoritàriament del món de les belles arts, i dels mitjans audiovisuals, al cicle s’estudien fonaments de la representació i l’expressió visual, història de la fotografia, llenguatge i tecnologia audiovisual, mitjans informàtics, tècnica fotogràfica, teoria de la imatge i teoria fotogràfica.

 

El cicle es planteja per treballar en equip i amb col·laboracions en projectes fotogràfics reals. També es potencia la interdisciplinarietat amb d’altres estudis de l’Escola d’Art d’Olot. A més es facilita presentar els projectes del cicle a concursos de fotografia com el Premi de Joves Fotògrafs de la Diputació de Girona.

 

Si tens qualsevol dubte, contacta’ns al 972262403 o al correu electrònic ea-escolartolot@xtec.cat

NOVETATS

25.03.2020
EXPOJOVE 2020
29.11.2019
PREMIS EVA TOLDRÀ
11.10.2018
PREMIS EVA TOLDRÀ

CALENDARI


logo escola+departament