CAT

/

ES

/

EN

BENVINGUTS ESCOLA D'ART I SUPERIOR DE DISSENY D'OLOT

Newsletter

Escultura.jpg

INSCRIPCIONS OBERTES PER CURSAR EL GRAU SUPERIOR D’ESCULTURA APLICADA A L’ESPECTACLE A OLOT


Vols treballar fent caracteritzacions FX com les dels personatges del Polònia de TV3? T’agrada dissenyar i crear escultures monumentals i lleugeres? L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot és una de les 3 escoles públiques de Catalunya on cursar el cicle formatiu de Grau Superior d’Escultura aplicada a l’Espectacle.

 

Del 29 de maig i fins el 5 de juny et pots preinscriure per poder cursar aquest cicle de 2.000 hores repartides en 2 cursos acadèmics. Si ho prefereixes pots accedir-hi mitjançant una prova d’accés extraordinària que tindrà lloc el 25 de juny. Per això has d’inscriure’t a la secretaria de l’Escola entre el 27 i el 31 de maig.

 

Amb una marcada vessant pràctica centrada en aprendre un ofici, el cicle t’ensenya a crear escultura monumental i lleugera per la via pública o parcs temàtics, caracteritzacions FX pels sectors de l’espectacle, la televisió o el cinema i elements d’atrezzo per al teatre o els museus.

 

És un cicle professionalitzador, ja que els alumnes desenvolupen pràctiques a les empreses amb facilitat i troben feina immediatament. A més es treballa per projectes per a empreses externes.

 

Hi ha a més la possibilitat de cursar en 3 anys el Cicle Formatiu de Grau Superior de Motlles i Reproduccions Escultòriques i el Cicle Formatiu de Grau Superior d’Escultura aplicada a l’Espectacle. D’aquesta manera en 3 anys aconsegueixes 2 titulacions del mateix sector que per separat faries en 4 anys.

 

Tot amb un professorat en actiu i a un preu ajustat i competitiu.

 

Si tens qualsevol dubte, contacta’ns al 972262403 o al correu electrònic ea-escolartolot@xtec.cat

NOVETATS

25.03.2020
EXPOJOVE 2020
29.11.2019
PREMIS EVA TOLDRÀ
11.10.2018
PREMIS EVA TOLDRÀ

CALENDARI


logo escola+departament