CAT

/

ES

/

EN

BENVINGUTS ESCOLA D'ART I SUPERIOR DE DISSENY D'OLOT

Newsletter

02-800.jpg

ESTUDIA EL GRAU SUPERIOR DE MOTLLES I REPRODUCCIONS ESCULTÒRIQUES A OLOT, ÚNIC A CATALUNYA


Vols treballar en el món de la producció artística? T’agrada l’escultura? Vols apendre a fer motlles? L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot és l’única de Catalunya que ofereix un cicle formatiu de grau superior de Motlles i Reproduccions Escultòriques. Són uns estudis d’ enfocament pràctic, per projectes, que s’imparteixen al taller d’escultura i que es reparteixen en 2 cursos acadèmics.

 

En aquest estudis aprendràs tècniques de creació d’escultures, models i motlles per a la  producció i l’edició d’escultures i objectes artístics, des dels principis fonamentals i materials tradicionals fins a les tècniques més avançades amb l’ús de nous materials, noves tècniques com ara el modelat digital i la impressió 3D.

Et formaràs en dibuix artístic, volum, projectes de motlles i reproduccions escultòriques, materials i tecnologia de motlles i reproduccions escultòriques, dibuix tècnic o història de l’escultura.

 

És un cicle professionalitzador, treballem amb projectes reals amb la col·laboració de diverses institucions, i disposem d’una borsa d’empreses on els estudiants desenvolupen les pràctiques per tal d’aconseguir uma millor incorporació al món laboral.  

 

El centre ofereix la possibilitat d’aconseguir en 3 anys, la doble titulació Tècnic superior d’Arts Plàstiques i Disseny en Motlles i Reproduccions Escultòriques i Tècnic superior d’Arts Plàstiques i Disseny en Escultura aplicada a l’Espectacle. Dues titulacions complementàries que t’ofereixen un perfil profesional molt més ampli.

 

Tot amb un professorat actiu i motivador i a un preu ajustat i competitiu.(?)

 

Contacta’ns al 972262403 o al correu electrònic ea-escolartolot@xtec.cat, i t’ho explicarem amb més detall.

NOVETATS

25.03.2020
EXPOJOVE 2020
29.11.2019
PREMIS EVA TOLDRÀ
11.10.2018
PREMIS EVA TOLDRÀ

CALENDARI


logo escola+departament