CAT

/

ES

/

EN

BENVINGUTS ESCOLA D'ART I SUPERIOR DE DISSENY D'OLOT

Newsletter

estudis.jpg

CURSA ESTUDIS SUPERIOR DE DISSENY GRÀFIC


Sabies que l'Escola Superior de Disseny i d'Arts Plàstiques de Catalunya (ESDAP) ofereix al Campus d'Olot (Edifici del Carme a Olot) l'única oferta pública dels Estudis Superiors de Disseny Gràfic de les Comarques de Girona?

 

El títol Superior de Disseny Gràfic, equivalent a tots els efectes a títol universitari de grau i supervisat per l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya, s’organitza en un programa docent de 240 crèdits ECTS repartits en 4 cursos, on es combina l'especificitat i la interdisciplinarietat en les seves especialitats. Entre les matèries destaquen els llenguatges i tècniques de representació i comunicació, la ciència aplicada al disseny, els fonaments dels projectes de disseny, la història de l’art i del disseny, eines per al disseny gràfic o la tecnologia aplicada al disseny gràfic. A més, el primer curs és comú per a les totes les especialitats: gràfic, interiors, producte i moda, fet que genera sinergies entre els diferents estudis.

 

Es treballa per estimular la creativitat i la innovació i propiciar la mobilitat internacional, amb la finalitat de preparar els seus alumnes per poder donar resposta als escenaris canviants de la societat del coneixement i la informació.

 

Bona part dels professors de disseny gràfic són professionals del sector, i estan en contacte amb les tendències del sector. Tindràs tutories individualitzades de forma habitual que et facilitaran un seguiment proper i continuat.

 

Al ser un centre públic, podràs estudiar disseny gràfic a un preu ajustat i competitiu d'acord amb les taxes fixades pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i que és fins a un 60% més econòmic que en el cas dels centres privats.

 

També podràs accedir a una àmplia oferta de pràctiques arreu del territori i a nivell internacional, així com participar en concursos de disseny gràfic amb els projectes desenvolupats a l’Escola.

 

Els estudis superiors de disseny gràfic al Campus d’Olot de l’ESDAP presenten una elevada inserció laboral gràcies a un seguiment personalitzat en la búsqueda de feina per part del professorat de l’Escola.

 

Si tens qualsevol dubte, contacta’ns al 972262403 o al correu electrònic ea-escolartolot@xtec.cat

NOVETATS

25.03.2020
EXPOJOVE 2020
29.11.2019
PREMIS EVA TOLDRÀ
11.10.2018
PREMIS EVA TOLDRÀ

CALENDARI


logo escola+departament