CAT

/

ES

/

EN

BENVINGUTS ESCOLA D'ART I SUPERIOR DE DISSENY D'OLOT

Newsletter

banners/170921-MANIFEST/DEMOCRACIA-578X420.jpg

COMUNICAT D'ATURADA GENERAL 03 OCTUBRE


L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot al llarg de 234 anys ha vetllat i vetllarà sempre per la defensa dels valors democràtics reconeguts al seu Projecte Educatiu del Centre i resumits en dos conceptes fonamentals: diàleg i respecte.

El diumenge 1 d’octubre la Generalitat de Catalunya va organitzar un referèndum considerat il·legal per part del Govern d’Espanya, presidit pel senyor Mariano Rajoy, davant la impossibilitat d’arribar-hi a cap mena d’acord negociat, dialogat i pactat.

El referèndum es va realitzar malgrat les múltiples accions d’entorpiment orientades a impedir el seu normal desenvolupament. Aquestes accions van culminar ahir amb una resposta desmesurada i irracional de les forces policials, pròpia d’un estat dictatorial incapaç d’aturar la voluntat d’un poble per vies democràtiques.

La nostra escola rebutja i condemna l’assalt violent per part de les forces policials dels col·legis electorals amb la voluntat d’impedir el vot democràtic i lliure de les persones convocades; ús de la violència que ha comportat un important nombre de persones ferides simplement perquè volien exercir el seu dret universal a votar.

La nostra escola rebutja i lamenta la manca de posicionament clara dels organismes europeus, dels països de la Comunitat Europea i de la majoria d’organismes internacionals. Davant la vulneració dels drets fonamentals i davant de l’acció desmesurada de les forces policials esperem una resposta de rebuig unànime dels organismes Internacionals i una condemna enèrgica que obligui al president del Govern d’Espanya, el senyor Mariano Rajoy, a presentar la seva dimissió immediata.

Per tot plegat l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot acorda:

Adherir-se a l’aturada general convocada pel proper dimarts, tres d’octubre.

Olot, a dos d’octubre de 2017

Professorat i PAS

NOVETATS

CALENDARI


logo escola+departament