CAT

/

ES

/

EN

BENVINGUTS ESCOLA D'ART I SUPERIOR DE DISSENY D'OLOT

Newsletter

motlles.jpg

APUNTA’T AL GRAU SUPERIOR DE MOTLLES I REPRODUCCIONS ESCULTÒRIQUES A OLOT, ÚNIC A CATALUNYA


Vols aprendre a crear motlles per al sector de l’espectacle i la cultura? L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot és l’única de Catalunya que ofereix un cicle formatiu de grau superior de Motlles i Reproduccions Escultòriques. Es tracta d’una formació repartida en 2 cursos acadèmics amb un enfocament pràctic per projectes i que té lloc majoritàriament al taller de l’escola.

 

Del 29 de maig i fins el 5 de juny et pots preinscriure per poder cursar aquest cicle de 2.000 hores repartides en 2 cursos acadèmics. Si ho prefereixes pots accedir-hi mitjançant una prova d’accés extraordinària que tindrà lloc el 25 de juny. Per això has d’inscriure’t a la secretaria de l’Escola entre el 27 i el 31 de maig.

 

Al cicle es treballa en la creació de motlles per al sector de l’espectacle i la cultura sempre des d’un punt de vista artístic i tècnic, no industrial. S’utilitzen noves tècniques com ara la impressió 3D i s’estudia dibuix artístic, volum, projectes de motlles i reproduccions escultòriques, materials i tecnologia de motlles i reproduccions escultòriques, dibuix tècnic o història de l’escultura.

 

És un cicle professionalitzador, ja que els alumnes desenvolupen pràctiques a les empreses amb facilitat i troben feina immediatament en museus, per exemple.

 

Hi ha la possibilitat a més de cursar en 3 anys el Cicle Formatiu de Grau Superior de Motlles i Reproduccions Escultòriques i el Cicle Formatiu de Grau Superior d’Escultura aplicada a l’Espectacle. D’aquesta manera en 3 anys aconsegueixes 2 titulacions del mateix sector que per separat faries en 4 anys.

 

Tot amb un professorat en actiu i a un preu ajustat i competitiu.

 

Si tens qualsevol dubte, contacta’ns al 972262403 o al correu electrònic ea-escolartolot@xtec.cat

NOVETATS

25.03.2020
EXPOJOVE 2020
29.11.2019
PREMIS EVA TOLDRÀ
11.10.2018
PREMIS EVA TOLDRÀ

CALENDARI


logo escola+departament