CAT

/

ES

/

EN

BENVINGUTS ESCOLA D'ART I SUPERIOR DE DISSENY D'OLOT

Newsletter

Núria Nofrarias Espadamala
www.nuriaart.blogspot.com

Llicenciada en Belles Arts a la Universitat de Barcelona, ha complementat la seva formació amb Cicles  Formatius d’Arts Aplicades a l’Escultura, Ceràmica i Interiorisme. Implicada en el món de la docència artística a diferents nivells, ho complementa amb el treball artístic personal.

Al llarg de la seva carrera ha tingut diferents premis com: el Firaart de Vilafranca, el Premi els Nous Professionals de Terrassa, Thambos 2007, la Biennal d’Escultura de Torelló, la Biennal d’Art de Vic, la Fundació Dúctil Benito, el Premi Art Jove St. Joan Despí, la Biennal d’Art Contemporani Català, el Mercat del Ram, el Cristall de Plata Neu Compacta d’Encampl’Escultura en Gel Manlleula Revista el Reclam i I ’Homenatge a Montserrat Gudaiol.

En aquests anys ha exposat individualment en: Associació d’Arts Contemporànies (Vic), Universitat de BarcelonaSala Unim (Manlleu), Racó d’Art (Besalú), Sala TresPeus i Sala +Art (Vic) entre d’altres. De forma col·lectiva ha exposat: Oh!riginals (Vic), Espai HPD (Barcelona), Darrera el Vidre (Vic), Aflorants (Manlleu).

Ha participat en l’Exhibició d’Escultures en Gel de Manlleu i la Vall de Núria, Simposis com el d’Artedó (Andorra), el Concurs Internacional de Cinema de Muntanya i de Jurat a Paripostals i la Biennal d’Escultura de Torelló. Cal destacar la implicació en el Projecte Parelles Artístiques de la Fundació Psicopedagògica per la Salut Mental.

La col·laboració en diferents publicacions com el Diari el 9Nou, els Llibres Parelles Artístiques, el 9TV i la TVO, s’han fet presents en la seva carrera.